Bedrijfsuitjes 
& Incentives

 

info@cpmotorsport.nl

Maximale Snelheid

Rijd zelf, of rijd mee, in de meest fantastische raceauto’s van verschillende kalibers, volledig afgesteld voor het circuit.

De ultieme race ervaring

Ervaar het unieke gevoel van spanning en snelheid terwijl u onder begeleiding van onze instructeurs de baan navigeert.

Verzorgd van start tot finish

Ook naast de baan staat CP Motorsport voor u klaar. Geniet van een hapje, drankje en een gezellig gesprek als u niet rijdt!

Geniet van een leerzame, spannende en bloedsnelle dag

CP Motorsport kan ook voor uw bedrijf een race-ervaring op het circuit voorzien. Deze mogelijkheid bestaat al vanaf een groepsgrootte van 2 personen en ook voor (veel) grotere groepen zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunnen wij u helpen met het organiseren van bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of helpen met opzetten van verschillende incentives.

Naast de mogelijkheid om mee te rijden in verschillende exclusieve raceauto’s biedt CP Motorsport u ook de optie om zelf achter het stuur te stappen! Geen paniek, onze ervaren instructeurs zullen u professioneel begeleiden in het navigeren van het circuit.

Buiten het feit dat deze unieke, adrenaline inducerende ervaring u een brede glimlach zal geven, zult u ook een hoop leren. Denk hierbij aan verhoogde voertuigbeheersing en het volgen van de optimale racelijn op de racebaan.

“Gezellig Bedrijf, Super Service, tijdens Trackdays word alles tot in de puntjes verzorgd en kom je niks tekort.
Zowel personeel als andere rijders niks meer dan positief! Goede club mensen, ga zo door!”

– G.N. | Google Review

mOGElijkheden

Prijs op
Aanvraag

Kleine groep (< 10 pers.)

Prijs op
Aanvraag

Gemiddelde groep (11-50 pers.)

Prijs op
Aanvraag

Grote groep (+50 Pers.)

CP Motorsport biedt u veel verschillende mogelijkheden voor het invullen en organiseren van uw (bedrijfs)uitje of incentive. Voor de beste indicatie van de mogelijkheden raden we u aan ons te contacteren, telefonisch of via email. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een mooie dag. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren over de mogelijkheden die wij bieden, mocht u er zelf niet uitkomen.

Naast dat de gehele dag een unieke ervaring zal zijn voor alle deelnemers, zult u ook merken dat een dag als deze zal zorgen voor extra teambuilding voor u en uw consorten. Van nature heeft circuitracen een competitie-element, en ondanks dat dit niet de focus zal zijn van het evenement zult u zien dat elke tiende van een seconde winst bij een ander weer werkt als een drijfveer om uw eigen prestaties te verbeteren.

Neem spoedig contact met ons op voor een passende offerte voor het organiseren van het spannendse groeparrangement op de mooiste circuits van Nederland en omstreken!

Adres

Telefoon

+31 (0)174 235 650

Email

Info@CPMotorsport.nl

Follow Us

Copyright © 2024 CPMotorsport