Circuit de Spa-  Francorchamps

In het hart van de Belgische Ardennen ligt circuit de Spa-Francorchamps verscholen, dat al sinds 1924 een absolute favoriet bij zowel de coureurs als de toeschouwers is. Met zijn lengte van meer dan 7 kilometer en een hoogteverschil van bijna 100 meter is dit circuit een ware uitdaging voor mens en machine.

Circuit de Spa-Francorchamps, bekend van de Formule 1, werd 100 jaar geleden aangelegd tussen de Belgische dorpen Malmedy, Stavelot en Francorchamps. Dit laatste dorp ligt direct aan de eerste bocht van het circuit, dit dorp leent ook de naam aan het circuit.

Met 20 bloedstollende bochten, steile klimmen en afdalingen, en de plaatsing midden in het dennenbos geven u als rijder een onvergetelijke ervaring. Spa-Francorchamps is uniek in zijn klasse, een combinatie van snelheid, spanning en risico dat weinig andere circuits kunnen evenaren.

Actie in de ardennen

Altijd al met een raceauto over Spa-Francorchamps willen rijden? CP Motorsport maakt dit mogelijk met onze Raceauto verhuur op Circuit Spa-Francorchamps! Een raceauto huren op Spa-Francorchamps is net zo gemakkelijk als een raceauto huren in Nederland, neem eens contact met ons op over de mogelijkheden.

Naast dat u de mogelijkheid krijgt om zelf over de 7.004 meter lange baan te rijden, kunt u ook bij een van onze professionele rijders instappen om de échte snelheid te ervaren. De spanning en sensatie die u mee maakt op dit circuit is ongeëvenaard – een ervaring om nooit meer te vergeten.

Adres

Telefoon

+31 (0)174 235 650

Email

Info@CPMotorsport.nl

Follow Us