Nürburgring

Diep in de Duitse bossen ligt een circuit van ongekende proporties. Een racebaan waarvan uw nekharen rechtop zullen gaan staan. 154 bochten, 20.832 meter aan asfalt en hoogteverschil van meer dan 300 meter verdeeld over de baan – De Nürburgring, beter bekend als ‘De Groene Hel’.

De Nürburgring is in 1925 aangelegd als onderdeel van een werkgelegenheidsproject in de bossen van de Eifel. Het middelpunt van het circuit, het kasteel van Nürberg, is al bijna 1000 jaar een begrip in deze regio en het dorp Nürburg wordt al in oude teksten van de Romeinen genoemd.

De historie van deze racebaan en bijbehorende regio is bijna voelbaar in de lucht. Wen er niet aan, want de omstandigheden kunnen in één ronde meermaals veranderen op dit circuit. ’s Werelds grootste coureurs buigen diep in respect voor deze baan – durft u het aan?

De Groene Hel

Iedere ronde vergt maximale focus van de bestuurder. Met meer dan 150 bochten om te overwinnen zult u geen moment van rust kennen en vergt deze baan het uiterste van u en uw voertuig. Een raceauto huren bij CP Motorsport biedt u de kans deze ervaring met beide handen aan te pakken.

De adrenaline die u zult voelen, zelfs na één ronde, is nergens mee te vergelijken. De snelste rondentijden behalen is niet van toepassing – het enige dat telt is heelhuids een ronde afmaken. Het uiterste van uw vaardigheden zal worden bovengehaald om deze baan ook maar enigszins de baas te kunnen zijn.

Heeft u het zelfvertrouwen deze uitdaging aan te gaan? Neem nu contact op met CP Motorsport voor de mogelijkheden met betrekking tot het huren van een raceauto op de Nürburgring Nordschleife.

Adres

Telefoon

+31 (0)174 235 650

Email

Info@CPMotorsport.nl

Follow Us