Circuit Zolder

Circuit Zolder was de locatie voor de Belgische Formule 1 Grand Prix tussen 1973 en 1982. Een klassiek circuit met een rijke historie en bekende, uitdagende chicanes. Langs het gehele circuit liggen hoge curbstones die het u extra lastig zullen maken bij het in- en uitsturen van de bochten.

 

In 1963 is dit door de Nederlandse ontwerper Hans Hugenholtz ontworpen circuit geopend in het oosten van Vlaanderen. Deze baan heeft een lengte van 4011 meter en beschikt over 10 bochten, waarvan 3 scherpe chicanes aansluitend aan 3 rechte stukken.

Deze racebaan is erg zwaar op de remmen vanwege de stevige remzones voor de chicanes die voornamelijk aan het eind van een recht stuk liggen. Beleef dit start-stop circuit zelf met CP Motorsport raceauto verhuur!

Zeker in Zolder

Ook een raceauto huren in Zolder is een mogelijkheid met CP Motorsport! Met ons convooi aan vrachtwagens is het voor ons mogelijk de complete inventaris naar Circuit Zolder in België te brengen. Zo staan wij, en onze raceauto’s, de gehele dag voor u klaar.

Mocht u niet zelf willen rijden, maar wel de snelheid, spanning en sensatie van een vliegensvlugge ronde over het Circuit van Zolder ervaren? Dat kan! Onze rijders en instructeurs nemen u graag mee op de passagiersstoel van een van onze raceauto’s.

CP Motorsport staat klaar om u te ondersteunen met het samenstellen van uw perfecte dag op het circuit. Neem contact met ons op over de mogelijkheden op Circuit Zolder, of op enig ander circuit in Europa!

Adres

Telefoon

+31 (0)174 235 650

Email

Info@CPMotorsport.nl

Follow Us