Circuit
de Portimao

Portimao (officieel: Portimão – Autodromo Internacional do Algarve) is een hypermodern motorsportpark in het prachtige Portugal. Met een kostenplaatje van €200 Miljoen is dit circuit uitgerust met de meest moderne faciliteiten. De combinatie van het hoogteverschil en de lastige bochten maken dit circuit een echte uitdaging!

Het circuit heeft een totale lengte van 4692 meter en beschikt over 16 prachtige, lastige bochten. Deze baan wordt door de allerhoogste klasses voornamelijk gebruikt als test circuit, al heeft de baan tweemaal eerder een Formule 1 kampioenschapsrace mogen organiseren, in 2020 en 2021.

Het rijden over deze baan is een unieke ervaring. Met zijn glooiende asfalt voelt u de G-krachten in alle drie dimensies – een waanzinnig gevoel. U zult op alle fronten aan het werk moeten om uw auto binnen een respectabele tijd over de finish te krijgen. Mooier dan dit wordt het niet.

Pret in portugal

CP Motorsport kan u helpen met het huren van een van onze raceauto’s in Portugal. Onze raceautoverhuur is ook mogelijk in Portimao! Met onze vrachtwagens kunnen we onze inventaris door heel Europa verplaatsen.

Het circuit ligt vlakbij een internationale luchthaven (Faro – Portugal), en is dus ook met het vliegtuig snel en gemakkelijk te bereiken. Ideaal voor een weekend op het circuit!

Wij bij CP Motorsport staan u graag te hulp uw droomweekend waar te maken. Bekijk ons volledige aanbod en stuur ons een bericht met daarin uw ideeën, en wij zullen reageren met een passende offerte op maat!

Adres

Telefoon

+31 (0)174 235 650

Email

Info@CPMotorsport.nl

Follow Us