Racepark
Meppen

Racepark Meppen is een racecircuit in Duitsland ongeveer 40 kilometer ten oosten van Emmen. Het gehele circuit heeft een lengte van 2300 meter met een Oval-baan van 1000 meter en één van 400 meter. Racepark Meppen is een uniek circuit met uitdagende bochten.

12 vloeiende bochten die u uitdagen de raceauto perfect op de baan te positioneren om de juiste racelijn te kunnen rijden. Snelle bochten, langzame bochten, doordraaiers, chicanes, bochten met een dubbele apex, negatieve camber en zelfs een kombocht met een helling van 18 graden!

Ook als toeschouwer is Racepark Meppen een ideale locatie – u kunt vanaf het dakterras met een drankje genieten van een compleet overzicht van de baan. Het circuit ligt op de grond van een oude aardgascentrale, en de koeltoren van deze centrale staat er nog steeds en is uitgerust met ’s Werelds grootste wereldkaart van 132 meter hoog!

Mega Mooi Meppen

Dit circuit is een ontzettend leuke baan om op te rijden. Goed geschikt voor beginners, maar lastig om compleet te beheersen. CP Motorsport biedt u de kans een raceauto te huren in Meppen en de strijd zelf aan te gaan.

De langzame bochten lenen zich perfect voor de BMW 325i en 328i, deze wagens zijn erg speels en beheersbaar, wat het ontzettend leuk maakt om te rijden. Ook in de auto’s met hogere vermogens, zoals de E46 M3 Coupe of M3 Compact is deze baan een groot plezier om te rijden.

Adres

Telefoon

+31 (0)174 235 650

Email

Info@CPMotorsport.nl

Follow Us