Circuit Zandvoort

Verscholen in de duinen van Noord-Holland ligt Nederlands’ meest bekende circuit: Zandvoort. De laatste jaren vooral bekend van de Formule 1 races, welke Max Verstappen tot nu toe beide wist te winnen.

Het circuit van Zandvoort is echter al 75 jaar een begrip. In 1948 werden de eerste races verreden en nu, in 2023, staat de kalender van het circuit nog steeds volledig vol. Met de scherpe Hans Ersntbocht en de razendsnelle Arie Luyendijkbocht heeft de baan veel te bieden.

De twee in 2020 nieuw aangelegde kombochten maken het plaatje volledig af. Met deze kombochten is Zandvoort uniek in zijn klasse – geen enkele andere baan op de Formule 1 kalender heeft bochten als deze. Ervaar de magie van Hollands’ Glorie zelf met CP Motorsport raceautoverhuur.

Thuishaven

Ook voor CP Motorsport heeft Circuit Zandvoort een speciale plek in het race-hart. Het circuit is qua ligging het dichtst bij ons hoofdkwartier ten opzichte van andere Nederlandse circuits, wat het de standaard uitvalsbasis voor race-evenementen maakte.

Onze rijders en instructeurs kennen deze baan dan ook als hun broekzak. U zult tijdens de briefing volledig geïnformeerd worden over de fijne kneepjes van het beheersen van deze baan, van Tarzanbocht tot de Arie Luyendijkbocht, u zult geen stap missen.

De 14 bochten liggen klaar in de duinen, wachtend om door u overwonnen te worden. Twijfel niet langer en neem contact met ons op om uw eigen race-ervaring op te doen!

Adres

Telefoon

+31 (0)174 235 650

Email

Info@CPMotorsport.nl

Follow Us