Circuito
Monteblanco

Circuito Monteblanco – een FIA gehomologeerd test-circuit in het zuid-westen van het zonnige Andalucië in Spanje. Met een paddock van 33.000m2 en 24 pitboxen is er meer dan voldoende ruimte voor uw complete entourage op een trackday van CP Motorsport.

Circuito Monteblanco is geopend in 2006, wat het een van de nieuwere circuitparken in Europa maakt. Het circuit kan in 26 varianten worden bereden, waarvan de hoofdbaan een lengte heeft van 4430 meter. De baan is tussen de 13 en 15 meter breed, wat u voldoende ruimte geeft de baan maximaal aan te vallen.

Met het grote aantal aan verschillende layouts van deze racebaan kan de baan worden aangepast naar de behoeften van de gebruiker. Een layout met veel langzame, of juist zoveel mogelijk snelle bochten – het is allemaal mogelijk op Circuito Monteblanco in het hart van Andalucië, Spanje.

Chique Circuit

Zelf een Raceauto huren in Spanje? CP Motorsport maakt het mogelijk een raceauto te huren op Circuito Monteblanco! Daag uzelf uit op dit mooie circuit met veel variatie. Perfect geschikt voor alle auto’s in onze inventaris, en een prachtige uitdaging voor zowel de beginnende als ervaren coureur.

Dit circuit heeft het gehele jaar door een prachtig klimaat wat deze baan een perfecte bestemming maakt om even van de grijzigheid van Nederland te ontsnappen. Deze temperaturen helpen u de banden goed warm te houden, wat uw prestaties op de baan zal verbeteren!

Adres

Telefoon

+31 (0)174 235 650

Email

Info@CPMotorsport.nl

Follow Us