Catering

 Even bijtanken

Autoracen is hard werken – en net als de raceauto heeft de bestuurder ook voldoende brandstof nodig.

Om deze reden verzorgen wij de gehele dag de catering wanneer u bij ons een raceauto komt huren. In de pitbox is er voor alle gegadigden het benodigde eten en drinken beschikbaar.

In de middagpauze zorgen wij voor een aantal heerlijke warme hapjes en kunt u samen met het complete team van een welverdiende en gezellige lunch genieten. Wanneer het einde van de dag aanbreekt nodigen wij u uiteraard graag uit voor een afsluiter onder het genot van een drankje en een hapje. Met zijn allen zullen we de dag en uw ervaring bespreken om vervolgens af te sluiten en de dag af te ronden.

Broodnodige brandstof

Tijdens een CP Motorsport trackday evenement heeft u de optie om gezellig een hapje met ons mee te eten gedurende de middagpauze. Wij voorzien u van een heerlijke verse en voedzame maaltijd.

Zo bieden wij vaak verschillende soorten soepen en vleesgerechten, en in overleg kunnen wij ook voor een vegatarische maaltijd verzorgen. Zo is er voor ieder wat wils om lekker te kunnen genieten van een welverdiende lunch.

Gedurende de hele dag zijn er in de CP Motorsport pitbox verschillende soorten snacks en dranken beschikbaar voor onze rijders en hun aanhang. Geniet van een goed gekoeld drankje of pak een lekker stukje fruit.

Adres

Telefoon

+31 (0)174 235 650

Email

Info@CPMotorsport.nl

Follow Us