Race auto
TransPort

Wanneer u een bij ons een raceauto komt huren, of er een bij ons in de stalling hebt staan, dan kunnen wij het transport van de wagen naar en van het circuit volledig verzorgen.

Designated car transport

driemaal is scheepsrecht

Wij hebben ons wagenpark uitgebreid met drie trekker-trailer combinaties om de auto’s van onze klanten en onszelf veilig en efficiënt te kunnen vervoeren. Met ruimte voor 9 auto’s kunnen we efficiënt transporteren – door heel Europa!

Onze Diensten

Veilig vervoeren

Veiligheid staat bij ons voorop. Het transport wordt ten allen tijde met de hoogst mogelijke zekerheid, precisie en zorg uitgevoerd.

Stalling

Uw raceauto veilig stallen kan bij CP Motorsport. Na gebruik wordt uw auto veilig en droog gestald in ons pand, binnen handbereik.

Banden monteren

Is er regen voorspeld? Of juist droog en zonnig weer? Voor dat wij uw raceauto naar het circuit brengen kunnen wij voor u de banden wisselen. Handig én veilig!

Software tuning

Alle raceauto’s in ons beheer worden zorgvuldig afgesteld voor de beste prestaties. Uw feedback wordt meegnomen in de afstelling van de auto.

Onderhoud

Onze trailers staan niet alleen vol met raceauto’s, maar ook met gereedschap. Zo kunnen wij u altijd technisch assisteren, Bekijk ook onze Track Support!

“I’ve always been asked, ‘What is my favorite car?’ and I’ve always said ‘The next one.”

– Carroll Shelby

“Racing is Life, everything before or after is just waiting.”

– Steve McQueen

Eenmalig of meermaals

Voor één keer of voor altijd

U hoeft zich op geen enkele manier te bekommeren over eventuele logistieke uitdagingen met betrekking tot het vervoeren van uw racewagen. CP Motorsport zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van het rijden op het circuit.

Locked & Loaded

Onze trailers zijn uitgerust met hydraulische laadkleppen.
Deze laadkleppen bieden ons de mogelijkheid om de auto’s zo vlak mogelijk de trailers in te kunnen rijden. Zo minimaliseren we de kans op schades tijdens het laden, en maximaliseren we uw plezier!

stalling van uw raceauto

CP Motorsport biedt u de optie uw racewagen bij ons op locatie te stallen. Door te kiezen voor onze stalling garandeert u dat de auto veilig staat opgeslagen en dat, als wij uw auto ook in onderhoud hebben, al het onderhoud tijdig kan worden uitgevoerd.

Mocht u ook gebruik maken van ons voertuigtransport, dan staat de auto ten allen tijde binnen handbereik en kan deze snel worden ingeladen voor uw volgende trackday!

Adres

Telefoon

+31 (0)174 235 650

Email

Info@CPMotorsport.nl

Follow Us