Winter
racedays

Sinds 2022 is CP Motorsport actief met het organiseren van race-evenementen in het zuiden van Europa. Sindsdien zijn meerdere legendarische circuits bezocht. Denk hierbij aan Jerez, Estoril, Portimao en Monteblanco!

Vanaf 2024 zal CP Motorsport ook voor de langere termijn opties aanbieden verspreid over 4 maanden (11-24 tot 03-25). Denk hierbij aan verscheidene races en trackdays verspreid over de beste circuits van Iberië.

Neem contact op

Vamos a la pista!

De voordelen van het CP Motorsport winter seizoen:

Waar de winter in de lage landen koud, nat en donker verloopt is dit 2000 kilometer zuidelijker een compleet ander verhaal. In samenwerking met lokale partijen biedt CP Motorsport een totaalpakket aan voor onze klanten.

Of u voor één trackday aansluit, of wilt participeren in meerdere races gedurende het winterseizoen – alles is mogelijk! Gedurende deze periode hebben wij de optie om zowel ons raceautovervoer als de raceauto’s tijdelijk te stallen op locatie voor gemakkelijke en snelle toegang tot deze machines.

N

Rijden op Europa's mooiste circuits

N

Verschillende evenementen mogelijk

N

Race en verblijf op unieke locaties

N

Volledige technische ondersteuning

N

"All-in" concept

N

Zorgeloos genieten

N

Gemoedelijke en gezellige sfeer

Frequently Asked Questions

Hoe meld ik mij aan voor deze evenementen?

U kunt gemakkelijk en snel contact met ons opnemen via de contactpagina. Deze kunt u vinden in de menubalk bovenaan deze pagina.

Moet ik zelf over een raceauto beschikken?

Nee, dat is niet noodzakelijk. CP Motorsport zal in dat geval samen met u in gesprek gaan om te bekijken welke van onze huurauto’s het beste bij uw ervaring en budget past.
Mocht u wel over een geschikte racewagen beschikken dan zullen wij ten alle tijden adviseren deze te besturen.

Wat moet ik allemaal regelen voor een evenement als dit?

CP Motorsport maakt gebruik van een “All-in” concept. Hiermee willen wij zoveel mogelijk zorgen van de rijder ontnemen. Op deze manier kunnen wij het beste naar uw eisen en wensen luisteren. Het enige wat u hoeft te doen is op de juiste dag aanwezig zijn op het circuit!

Adres

Telefoon

+31 (0)174 235 650

Email

Info@CPMotorsport.nl

Follow Us

Copyright © 2024 CPMotorsport